HTML

HTC blog

Hírek és érdekességek a HTC mobilkészülékek világából

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Hurrá, itt az iPhone 3G!

2008.06.11. 08:24 Gery Greyhound

Életemben először én is istenítem egy kicsit az iPhone-t, hiszen van egy olyan rejtett, de bámulatos funkciója, amely megdobogtatja minden HTC-rajongó szívét is: óccó. Bizony, az iPhone 3G bejelentését követően egy nappal Szingapúr leárazza a HTC tenyérgépek árait. A gyártó annak ellenére teszi ezt, hogy az Apple telefonja előfizetéses áron 199 dollár.

Általában a szolgáltatóhoz kötött felhasználókat nagyon nem érdekli, ha kifizetik a készülékük többszörösét is egy látszólag kedvezőnek tűnő készülékcsomagban. A kártyafüggetlen PDA telefonok piacát éppen ezért várhatóan átrendezi az új feltörekvő készülékkonkurens. A HTC éppen ezért első körben Ázsiában 7%-kal csökkenti számos modell árát. Így például a HTC Kaiser (TyTN II) ára 998 szingapúri dollár lesz, mely körülbelül 116 000 forint. A HTC Touch ára pedig 68 000 forint körül lesz átszámítva. Az árcsökkenés várhatóan eléri Amerika és Európa partjait és a többi modellgyártót is. Mindez jó hír azoknak, akik nem akarnak iPhone 3G-t venni, de valami másra vágynak, és rossz hír azoknak, akik meg akarnak szabadulni használt készülékeiktől. Addig még talán van pár hetünk...

Szólj hozzá!

Címkék: piac iphone htc kaiser htc touch

A bejegyzés trackback címe:

https://htc-mobile.blog.hu/api/trackback/id/tr33514178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása